Roos Kiers
Social Media

Gezondheid

Clienten worden door mij uitgenodigd op reis te gaan in zichzelf en zichzelf beter te leren kennen. Gezondheid is voor mij een staat van in balans zijn, lekker in je vel zitten, alles stroomt, klopt.

Ziekte uit zich altijd op de meest gevoelige plek. Ziekte zie ik als signaal en nodigt uit om naar je lijf te luisteren. Wat heeft dit signaal je te zeggen?

Ik begeleid je om jezelf te leren helpende antwoorden in jezelf te vinden en het zelfgenezende vermogen van jezelf te activeren. Door juist wel naar de oorzaak te gaan kom je tot op de kern, waar het om draait. Dit geeft erkenning, herkenning, gevoel en inzicht wat nodig is om het te helen, op te lossen en los te kunnen laten.

Ik verwonder me er steeds weer over hoe groot de rijkdom is bij een ieder die diep van binnen is opgeslagen en eruit komt als de onbewuste vermogens worden aangesproken.

De ruim 20 jaar professionele werkervaring als BIG-geregistreerd verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg- en psychiatrie, freelancer bij verschillende verzuimbegeleidings- en re-integratiebedrijven aangevuld met de professionele werkervaring binnen de complementaire natuurgeneeswijzen als holistisch therapeut maken dat het beste van verschillende methoden gecombineerd wordt in afstemming met de cliënt.

Resultaten zijn snel en blijvend omdat actuele problemen bij de bron worden aangepakt in plaats van een veelheid aan symptomen te bestrijden. We werken met persoonlijke thema's zodat er niet gewroet hoeft te worden in het verleden en gebeurtenissen opgerakeld.  De bron is het begin. Heel je het begin dan verandert de uitkomst. Dit werkt voor een individu, maar zelfs ook voor patronen in je bloedlijn. Je hoeft het allemaal niet te weten, het kan zo veel makkelijker in deze tijd. Gelukkig maar, het is tijd dat we ons zelf opruimen, onzelf vrij maken, zodat we zo min mogelijk ballast aan onze nazaten meegeven en zij ook vrij kunnen zijn en hun eigen leven leven. 

roos