Roos Kiers
Social Media

Innerlijke kracht

Wil jij meer uit je leven halen, jezelf beter leren kennen en ontdekken waar het bij jou om draait in je leven? Ervaar jij belemmeringen door stress, negatieve gedachten, emoties, een crisis en/of onverwerkt zeer? Merk je dat je in bepaalde situaties in je oude gedragspatroon blijft terwijl je dat eigenlijk niet wilt? Stapelt de spanning zich op in je lijf, voel je je onrustig en houdt  je jezelf in?
Wil jij jouw potentieel effectiever benutten en meer energie hebben, in je innerlijke kracht staan en hier vol voor gaan in je leven, relaties, werk en andere uitdagingen?

Het Chinese karakter voor crisis bestaat uit twee karakters: 'gevaar' en 'kans'. Een crisis is vaak een begin van het bewust ervaren dat hoe je het altijd deed niet meer werkt. 
Soms komt dat doordat er onverwachts iets ingrijpends in je leven gebeurt, zodat je oude strategieën niet meer afdoende zijn, en je niet meer weet wat te doen. Het kan ook heel geleidelijk ontstaan totdat er een bepaalde grens bereikt wordt, die je lijfelijk voelt als stress, ongemak, onrust. In crisis speelt naast gevaar en angst tegelijkertijd dus een uitgelezen kans om het anders te gaan doen.
 
Mijn meerwaarde ligt in het integreren van ervaringsgerichte methoden van begeleiding, waarin het beste vanuit de reguliere- en de complementaire gezondheidszorg wordt gecombineerd met de ervaring vanuit het bedrijfsleven. Hulpvragen worden holistisch benaderd, dus op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en vanuit jou als totale mens belicht en op oorzaaknivo aangepakt en getransformeerd.  Hierdoor brengen ervaringen in een sessie  blijvende levenslessen voor jezelf die je kunt inzetten in je dagelijks leven. Tevens leer je hoe je kunt omgaan met stress, spanning en waar  jij baat bij hebt aan onderhoud met jezelf.

Resultaten zijn snel en blijvend omdat actuele problemen bij de bron worden aangepakt in plaats van een veelheid aan symptomen te bestrijden. We werken met persoonlijke thema's zodat er niet gewroet hoeft te worden in het verleden en gebeurtenissen opgerakeld. De bron is het begin. Heel je het begin dan verandert de uitkomst. Dit werkt voor een individu, maar zelfs ook voor patronen in je bloedlijn. Je hoeft het allemaal niet te weten, het kan zo veel makkelijker in deze tijd. Gelukkig maar, het is tijd dat we ons zelf opruimen, onzelf vrij maken, zodat we zo min mogelijk ballast aan onze nazaten meegeven en zij ook vrij kunnen zijn en hun eigen leven leven.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.
- Ghandi -
 

roos