Roos Kiers
Social Media

Begeleiding

Als specialist in traumaverwerking en verlieskunde begeleid ik mensen om een concrete verlieservaring en/of andere onafgeronde levenservaringen te integreren in hun leven.

Het verwerken en integreren van een verlies of andere ingrijpende levenservaringen die een verandering van leven en toekomstperspectief met zich meebrengen is belangrijk voor de verdere kwaliteit van leven. Een actueel verlies kan een onverwerkt verlies of pijn uit het verleden aanwakkeren.

Onverwerkte of ingehouden spanning en emoties zijn vaak negatieve energievreters die de natuurlijke balans verstoren en zich als ziekte of lichamelijke/psychische klacht kunnen gaan manifesteren.
 
Juist in ingrijpende levensprocessen kunnen nieuwe, tot dusver ongekende lichaamssignalen en/of psychische klachten de kop op steken. De tot dusver toereikende mechanismen blijken niet genoeg te zijn om in balans te blijven en er worden nieuwe snaren in de kern van de persoon geraakt die uitnodigen tot introspectie, verwerking, erkenning en integratie om een nieuw evenwicht te bewerkstelligen.

Mijn missie is om dit proces op een zo effectief mogelijke wijze te begeleiden zodat blokkades worden opgeruimd, positieve energie weer vrij kan stromen en de persoon van binnenuit kan leven in plaats van te overleven.

roos