Roos Kiers
Social Media

Ervaringen van anderen

Na het overlijden van ons dochtertje kwam ik in contact met Roos. De therapie die ik bij haar heb gehad heeft mij enorm geholpen in het rouwproces. In een periode waarin je zoveel verdriet hebt, weet je niet waar je moet beginnen om dit aan te pakken. Het gevolg was dat ik in een neerwaartse spiraal terecht kwam en ik verloor overal de grip op, zowel op zakelijk als sociaal gebied. Tijdens de sessies is alles over ons dochtertje wat aandacht nodig had aan bod gekomen, vooral over het verdriet en het gemis. Dit ging gepaard met heel veel tranen. Hierdoor is de therapie erg intensief; na een sessie was ik helemaal leeg maar merkte na een aantal dagen een gevoel van opluchting. Na een paar sessies ging het al een stuk beter met me.
Roos leert je een aantal methodes om een minder goed gevoel om te buigen tot een positief gevoel; een gevoel dat je altijd en overal kunt oproepen.
Voor mijn gevoel zijn al mijn hindernissen in het rouwproces naar boven gekomen. Het verdriet om mijn dochtertje is draaglijk geworden en ik heb de energie en het plezier in het leven weer volledig teruggekregen!

Petra

roos