Roos Kiers
Social Media

manager en DGA Coaching

Als manager heb je te maken met grote verantwoordelijkheid die aan je wordt toevertrouwd en verschillende belangen die tegenstrijdig kunnen zijn.
Als DGA heb je naast ´de tent runnen´ te maken met het feit dat het jouw bedrijf is. Dat maakt dat beslissingen veel impact kunnen hebben op jezelf, je (gezins)financien en je medewerkers.
Vooral wie ooit ondernemer of manager is geworden vanuit expertise, lef en passie komt nogal eens bij groei van het bedrijf tot de vraag: Vind ik wat ik doe nog wel leuk? Hoe houd ik het boeiend? Wat wil ik met mijn leven? Hoe behoud ik mijn energie en blijf ik zelf in balans?

Zakelijkheid, menselijkheid, verwachtingen, wijze van aansturen, leiderschap en een voorbeeldrol hebben kunnen soms tot interne of externe conflicten leiden.
Wanneer je langere tijd onder grote druk 'leidt' en daar zelf onder 'lijdt' wordt het tijd...voor jezelf.

Managers en DGA's zien in het bijzonder de meerwaarde van begeleiding door mij als onafhankelijk en vooral onbevooroordeeld persoon welke de dilemma's en energielekken die er zijn aan het licht brengt. Dat kan confronterend zijn want in de dagelijkse stroom worden blinde vlekken meestal niet opgemerkt. Zelfkennis, bewustwording, je eigen gebruiksaanwijzing leren (h)erkennen kan zorgen voor veel meer gemak en efficiency en vooral plezier in wat je doet. 

Door tijd te nemen om stil te staan bij wat er echt van binnen speelt en zich via het lichaam meestal ook uitdrukt, komen antwoorden en inzichten uit jezelf. Deze ervaring vergroot de bewustwording en daarmee het eigen vermogen te creeren wat je wilt. 
Ik werk met een zogenaamd coachingmodel wat inzicht geeft in facetten die vaak niet meegenomen worden in de bedrijfsvoering en communicatie en daardoor intern bij jou (en dus ook in de organsatie) ruis en onbedoeld gedoe veroorzaken. Door kennis van je eigen leiderschapsstijl in combinatie met je unieke gebruiksaanwijzing als mens wordt leven en werken een stuk makkelijker. 

DGA's en MT leden ervaren het periodiek onderhoud voor zichzelf als zeer waardevol om goed op koers te blijven en in balans.


roos